VALKOINENPAIMENKOIRA       

Berger Blanck Suisse   White Swiss Shepherd Dog

  Pentu meiltä ?  

Olette tervetulleita tutustumaan laumaamme !

Kasvatustyössä tavoitteenani on saada pennuille aktiiviset ja harrastamisesta kiinnostuneet kodit.  Jokainen pentue on tarkoin harkittu, hyvän toimintakyvyn omaavia, kauniita valkoisiapaimenkoiria, jotka soveltuvat monipuolisiin koiraharrastuksiin ja näyttelykehiin. Odotan, että kasvattini omistaja on valmis virallisesti terveystarkasmaan ja luonnetestaamaan koiransa vaikka koiraa ei jalostukseen käytetäisikään (lonkat, kyynärät, selkä, silmät). 

Kaikki pentumme myydään SKL-rekisteröityinä, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina sekä madotettuina. Haen myös yhteistyökykyisiä sijoituskoteja kasvateilleni.

Jos pentueemme kiinnostavat niin otathan yhteyttä sähköpostitse kennel.haustars@gmail.com
Haluan myös tietää miksi haluat valkoisenpaimenkoiran ja mikä on aikaisempi koirataustasi. Haluan tavata pennuista kiinnostuneet henkilökohtaisesti. 

Pentuopas
Kasvattajan ohjeet pennun omistajalle

Koiranomistajan testi 
 Suomen Kennelliitto

Hankikoira.fi  Suomen Kennelliitto

Valkoinenpaimenkoira rotuna -Esite
Valkoinenpaimenkoira Yhdistyisen esite

Valkoisenpaimenkoiran
JALOSTUKSEN TAVOITEOHJELMA  

Jippii & Lolek

Jippii synnytti 25.6. 4 pentua - 2 urosta ja 2 narttua.
HauStar's White Hills -pentueessa ei ole vapaita pentuja.

Lolek on norjalainen uros Puolasta Kennel Biale Wzgórzasta. Lolek Puolan Muotovalio. Lolek on vahva, aktiivinen ja avoinluonteinen uros, säkä 67 cm.
Jippii on oma kasvattini, Kansainvälinen Muotovalio sekä Suomen, Ruotsin, Viron, Latvian ja Liettuan Muotovalio.  Jippii on vahva, aktiivinen ja avoinluonteinen narttu.
Molemmat ovat keskipitkäkarvaisia ja kantavat pitkäkarvageeniä. Erinomaisia luonteeltaan ja ulkomuodoltaan ja soveltuvat hyvin koiraharrastuksiin ja näyttelykehiin. 
 

  Meillä on pentuesuunnitelmia myös syksyllä 2020 sekä vuosiksi 2021 ja 2022 !

Ota yhteyttä jos tulevat pentueemme kiinnostavat !