VALKOINENPAIMENKOIRA       

Berger Blanck Suisse   White Swiss Shepherd Dog

 

PENTU MEILTÄ

Kennel HauStar's - Pentuopas

 

Kasvatustyössäni jokaisen pentueen vanhemmat tulevat olemaan tarkkaan suunniteltu. Tavoitteenani on kasvattaa koiria, joista kasvaisi terveitä ja rodunomaisia, tasapainoisia, monipuolisia ja kauniita valkoisiapaimenkoiria, joilla on suuri halu palvella.
Valkoinenpaimenkoira on palveluskoirarotu ja energisena, aktiivisena ja vilkkaana koirana vaatii myös omistajaltaan aktiivisuutta, niin fyysistä toimintaa kuin älyllistä aktivointia esimerkiksi erilaisten harrastusten parissa.
Luonteeltaan ja rakenteeltaan HauStar's-pennut soveltuvat koulutettuina erittäin hyvin näyttely-, harrastus- ja työkoiriksi. Pennut tulevat kasvamaan perheen ja elämän keskellä, arjessa, tottuen elämän ääniin ja muihin perheen eläimiin. Pennut luovutetaan 7 viikoisina rekisteröityinä eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina ja madotettuina. Pennun mukaan tulee pentupaketti, rekisteritodistus sekä rodunomaiset ruokinta- ja hoito-ohjeet. 
HauStar's-koirat tulee käyttää 2-vuotta täytettyään virallisissa PEVISA-terveystutkimuksissa (viralliset lonkka-, kyynär- ja selkäkuvat, silmäpeilaus, LTE-luonnetesti tai MH-kuvaus) vaikkei niitä jalostukseen käytettäisikään (myös pallivikaiset). Koirat tulee käyttää myös muutamissa koiranäyttelyissä. Valkoinenpaimenkoira on toimelias, melko kookas ja painava ja toimii käyttötarkoituksensa mukaisesti useissa, fyysistä työtä vaativissa koiraharrastuslajeissa.  Lonkka-, kyynär- tai selkävikaisuutta pidetään hyvin vakavana, koiran käytön estävänä ja pahimmassa tapauksessa invalidisoivana sairautena, jonka vastustaminen nähdään rodun parissa harrastavien keskuudessa hyvin tärkeänä.
Valkoisellapaimenkoiralla voi esiintyä kaikkia kantarodullaan saksanpaimenkoiralla esiintyviä sairauksia.

 

Jos pentueet kiinnostavat niin lähetä viestiä:    kennel.haustars@gmail.com 
ja sovitaan tapaaminen meillä Tuusulassa. 

 

       Valkoinenpaimenkoira - Esite
       Liite aukeaa kuvastaPentuesuunnitelma  Jippii & Navarro

Pentueen odotetaan syntyvän marraskuussa 2022. Pennut ovat keskipitkä- ja pitkäturkkisia.


Pentuesuunnitelma  Vilma & Masa

Pentueen odotetaan syntyvän tammikuussa 2023. Pennut ovat keskipitkäturkkisia.
Yhdistelmä täyttää PEVISAN ja Yhdistyksen jalostussuositukset.
  

               HauStar's Amazing White Wedding VILMA

     BH HauStar's Midsummer Master

Meillä on pentuesuunnitelmia  vuosiksi 2023 ja 2024 !

Ota yhteyttä jos tulevat pentueemme kiinnostavat !