VALKOINENPAIMENKOIRA       

Berger Blanck Suisse   White Swiss Shepherd Dog

 

PENTU MEILTÄ

 

Kasvatustyössäni jokaisen pentueen vanhemmat tulevat olemaan tarkkaan suunniteltu. Tavoitteenani on kasvattaa terve ja rodunomainen, tasapainoinen, monipuolinen ja kaunis valkoinenpaimenkoira, jolla on suuri halu palvella. Luonteeltaan ja rakenteeltaan pennut soveltuvat erittäin hyvin näyttely-, harrastus- ja työkoiriksi. Pennut tulevat kasvamaan perheen ja elämän keskellä, arjessa, tottuen elämän ääniin ja muihin perheen eläimiin. Kasvattini tulee käyttää 2 vuotta täytettyään virallisissa terveystutkimuksissa vaikkei niitä jalostukseen käytettäisikään.

Lux & Masa

Pennut syntyivät 6.10.2020 - 4 urosta ja 4 narttua.

Kaikki pennut on varattu. Masa on 8-vuotias oma kasvattini. Masa on vahva, aktiivinen ja avoinluonteinen uros, säkä 68 cm. Masa on suorittanut Käyttäytymiskokeen-BH ja näyttelykehistä on saanut 2 x SERT sekä CACIB. 

Lux on myös oma kasvattini, sijoitustyttöni. Lux on keskikokoinen pitkäturkkinen narttu, aktiivinen ja avoinluonteinen. Näyttelysta Lux on saanut VaraSERTin.
Pentueesta on odotettavissa keskipitkäturkkisia pentuja, erinomaisia luonteeltaan ja ulkomuodoltaan ja soveltuvat hyvin koiraharrastuksiin ja näyttelykehiin. 
 

 

 Meillä on pentuesuunnitelmia myös vuosiksi 2021 ja 2022 !

Ota yhteyttä jos tulevat pentueemme kiinnostavat !