Kennel HauStar's

Valkoinenpaimenkoira - Swiss White Shepherd Dog

Pentu meiltä ?   

Kasvatustyössä tavoitteenani on saada hyviin harrastaviin koteihin terveitä, hyvän toimintakyvyn omaavia ja kauniita valkoisiapaimenkoiria. Tulen harkitsemaan huolella ja panosmaan jokaiseen pentueeseen. Kasvattajana toivon, että kasvattini saisi aktiivisen ja harrastavan kodin jossa tehdään terveystutkimukset koiralle. Terveystutkimuksista saan tärkeää tietoa jalostustyöstäni. Nämä terveystutkimukset ovat: 
lonkkakuvat (HD), kyynärkuvat (ED), selkäkuvat (LTV ja SP), silmäpeilaus ja
luonnetesti (LTE).

Kasvattini tulisi käydä myös muutamassa koiranäyttelyssä.

kaikki pentumme luovutetaan SKL-rekisteröityinä, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina sekä madotettuina. Haen myös yhteistyökykyisiä sijoituskoteja kasvateilleni.

Pentuopas
Kasvattajan ohjeet pennun omistajalle
Pentuopas_1.docx (3.05MB)
Pentuopas
Kasvattajan ohjeet pennun omistajalle
Pentuopas_1.docx (3.05MB)

Koiranomistajan testi          Hankikoira.fi

 Pedigree

HauStar's Amazing -pentue syntyi 7.11.2018: 3 poikaa ja 5 tyttöä.

Pentueen emä Juttu on laumamme Kuningatar - luonteeltaan avoin ja sosiaalinen mutta viihtyy hyvin myös omissa oloissaan. Jutun kanssa harrastetaan agilitya ja tokoa, joihin Juttu syttyy mukaan tosi hienosti. Agilityssä lähdetään elokuussa kisaamaan 1-luokkaan. Vetohommia harrastellaan kesäisin kickbiken ja talvisin potkukelkan edessä. Jutun kanssa ollaan saavutettu näyttelyissä Kansainvälisen Muotovalion arvo sekä Suomen, Ruotsin, Latvian ja Liettuan Muotovalion arvo. BH-käyttäytymiskoe läpäistiin myös hienosti 2 vuotta sitten. Jutun hoiti ensimmäisen pentueensa, synt. 02/17 4u 3n, erittäin mallikkaasti ja luottavasti. Rakenteeltaan Juttu on melko suuri narttu, jonka säkäkorkeus on 63 cm ja paino 34 kb. Jutulla on keskipitkä karva mutta kantaa myös pitkäkarvageeniä.

Pentueen isä Rico asuu Kannuksessa. Ricon luonteen vahvuuden ovat sosiaalisuus, avoimmuus, iloisuus ja kaikessa puuhastelussa näkyvä tasapainossa oleva hermorakenne. Kotioloissa Riko on täydellinen lapsirakas perhekoira: ei reagoi toimettomuuteen negatiivisella toiminnalla mutta moottori käyttistyy salamannopeasti, kuN aktiviteettia on tiedossa. Vieraan Rico ottaa vastaan kumealla haukunnalla, mutta vieraiden portista päästyä sisään on häntä heiluen rapsuteltavana. Isäntänsä työpaikalla Rico on osoittaunut myös erinomaista vahtiviettiä ja odottamattomat vieraan on seisotettu paikoillaan siihen asti, kun talon väki on saapunut paikalle. Rico on Suomen Muotovalia ja Ricon kanssa on harrastettu perustokoilun lisäksi MEJÄä ja muitakin jälkilajeja, joissa Ricolla on tarkka nenä ja nopea jäljestystyyli sekä rohkeutta edetä jäljellä. Tavoitteena on suorittaa BH-koe sekä kokeilla hakutouhuja. Ricon innokkuus työskennellä on ilahduttava: palkkautuu helposti vetoleikeillä, palloilla sekä nameilla.
Rakenteeltaan Rico on sopusuhtainen ja melko suurikokoinen uros. Ricolla on vahva luusto ja kaunis keskipitkä karva. Riko kantaa myös pitkäkarvageeniä. Riko on DM-kantaja.

Molemmat vanhemmat ovat suorittaneet LTE luonnetestin hyväksyttävästi. Molemmat ovat olleet terveisä koko ikänsä eikä ole ollut allergioita tai ruoka-aineherkkyyksiä.

   Meillä on pentuesuunnitelmia myös vuosiksi 2019 ja 2020 !

Ota yhteyttä jos tulevat pentueemme kiinnostavat !